kt_logo-01

Vizuális kommunikáció Rád optimalizálva.

Hello, Kasza Tamás vagyok grafikus.
Kis- és középvállalkozásoknak tervezek arculatot, stratégiára építve. 

Szolgáltatások.

Logó/arculat
tervezés

Stratégia alapján felépített arculat rád optimalizálva! A legfontosabb, hogy betudjanak azonosítani, ha 10/10 a szolgáltatásod, adj a minőségre, egyediségre. Legyen több mint egy logód!

Print/online
tervezés

Közeleg a nagynap és egyedi meghívóra, esküvői arculatra van szükségetek? Szeretnél egy ütős plakátot vagy az új termékeidet bemutatni egy leporellóban? A social média szükséges anyagaidat is rám bízhatod!

Dekoráció
tervezés

Ha nem webshopod van, akkor biztos lesz szükséged egy cégtáblára is, ami mellett nem fognak észrevétlenül elsétálni.
Ezen felül rengetek kreatív megoldás létezik, hogy feldobd akár az irodátokat.

Referencia.

Renáta Gárdián
Renáta Gárdián
2023-07-29
János Szőllősi
János Szőllősi
2023-07-29
Nagyon segítőkész és profi munkát adott ki a kezéből! Bátran ajánlom mindenkinek!
Tamás Herman
Tamás Herman
2023-06-13
Rendkívül kreatív és pontosan tudja, hogy mit akar a megrendelő. Egy olyan grafikusról beszélünk akit inspirál a munkája és a tökéletesre törekszik, mert fontos számára az ügyfél elégedettsége. Illetőleg nagyon türelmes és tartja a megbeszélt határidőket.
Mátyás Dombai
Mátyás Dombai
2023-03-23
Rettentő gyors és korrekt szolgáltató. A mai világban ritkán találkozik az ember ilyen szolgáltatóval. Dolgozik éjjel-nappal. Este 8-kor beszéltem vele, reggelre már meg is csinálta amit kértem. Annyira elégedett voltam azonnal kértem még egy szolgáltatást tőle. Árai korrektek, gyorsasága utolérhetetlen. Nem akarom túlzásba vinni a fényezését, de sajnos tényleg ritka az ő mentalitása, hozzáállása, szakmai tudása, gyorsasága. Sokan példát vehetnének róla! Így tovább. Gratulálok. Mindenkinek őt ajánlom ha ilyen szolgáltatásra van szüksége!
Bódi Bianka
Bódi Bianka
2023-03-15
Egyszerűen zseniális! Fantasztikus elképzelése van, bárkinek szívből ajánlom a munkásságát, hozzáállását!
Nóra Váradi
Nóra Váradi
2023-03-14
Tomi egy vègtelen rugalmas, gyors, ügyes grafikus. Minden körülmènyeskedèsünket jól tolerálta ès mindent a megbeszèlt időben teljesített is. Precìz, pontos, rugalmas, ajánlom őt mindenkinek, aki grafikust keres, egy álom vele dolgozni. Köszönjük Tomi a munkád ès a türelmed, korrektsèged ès mindent is! Nem lehetek elèg hálás neked, hogy megmentettèl. 🙂
Márk Fecske
Márk Fecske
2023-02-03
Határidőn belül pontos, precíz ,megbízható és barátságos. Könnyen összetudtunk dolgozni. Merem ajánlani!
Gábor Tar
Gábor Tar
2022-11-28
Nagyon korrekt srác aki nagyon szép munkát végzett, nagyon korrekt áron. Ha újra szükségem lesz grafikusra, biztosan Hozzá fordulok. Csak ajánlani tudom!
Szilvia Kocsis
Szilvia Kocsis
2022-08-24
Dániel Kovács
Dániel Kovács
2022-08-24
Tamás kreativitása és szakmai elhivatottsága által sikerült olyan logót tervezni az induló vállalkozásomhoz amely teljes mértékben engem és a céljaimat tükrözi! A sikeres munka után jött is a következő: névjegykártya, szórólap és ár lista. Stílusos és elegáns ötletekkel állt elő amik azonnal magukkal ragadtak! Ajánlom mind kezdő mind meglévő vállalkozások részére és magánszemélyeknek is egyaránt! Mindenre van ötlete! Köszönöm a közös munkát!

Dolgozz velem.

+3670 9070810

info@tamaskasza.com

Scroll to Top