kt_logo-01

Mitől lesz jó egy logó?

  • Egyszerű
  • Könnyen megjegyezhető
  • Időtálló
  • Sokoldalúság
  • Megfelelő megjelenés

Egyszerű.

„A kevesebb több” mondás itt is megállja a helyét, hiszen a legegyszerűbb megoldások gyakran a leghatékonyabbak is.
A jó logó sikeressége abban rejlik, hogy az emberek milyen gyorsan és akár automatikusan képesek felismerni és társítani vele a vállalkozást.

Könnyen megjegyezhető.

Mindig könnyen felismerhetőnek kell lennie, ezáltal egyszerűbb a megjegyezhetősége is. Ez azt jelenti, hogy olyan formákból kell felépülnie, amely lehetővé teszi a gyors beazonosítást. A legjobb összhatást akkor érhetjük el, ha ezt a szimbólumot a vállalkozás vagy márka nevével kombinálva használjuk.
Fontos megjegyezni, hogy a szimbólumnak önmagában is használhatónak kell lennie.

Időtálló.

Egy profi logónak időtállónak kell lennie, akár 10, 20 vagy 40 év elteltével is felismerhetőnek kell maradnia. Persze jó követni az aktuális trendeket is, de célszerű kellő óvatossággal megtenni ezt.

Sokoldalúság.

Hatékonynak kell maradnia többek között a következő esetekben is. 
A logónak mutatnia kell fekete fehér színekben is, ez azért fontos, mert például ha céges pólóra szeretnéd felhelyeztetni és egyszínű nyomásra kerül sor, akkor is felismerhető marad.
Egy másik szempont a mérete. Ahhoz, hogy több felületen is alkalmazható legyen fontos, hogy bélyeg méretben is jól kivehető legyen, de akár kisebb méretben is, ha esetlegesen tollra szeretnéd felhelyeztetni.

Megfelelő megjelenés.

Ez azt jelenti, hogy a logó kinézetének, megjelenésének összhangban kell lennie a vállakozás vagy márka üzenetével. 
A logónak nem kell megmutatnia a vállalkozásod szolgáltatásait sem. A legfontosabb minden esetben a beazonosíthatóság elérése!

Tetszett a bejegyzés? Oszd meg másokkal is.

5/5

A te legadód megállja a helyét?

Elbizonytalanodtál, hogy nem igazán felel meg ezeknek a kritériumoknak?

Vedd fel velem a kapcsolatot és hozzuk ki a legtöbbet a céged arculatából!

Zoltan Buza
Zoltan Buza
2024-03-07
Gábor Dóczi
Gábor Dóczi
2024-03-06
Renáta Gárdián
Renáta Gárdián
2023-07-29
János Szőllősi
János Szőllősi
2023-07-29
Nagyon segítőkész és profi munkát adott ki a kezéből! Bátran ajánlom mindenkinek!
Tamás Herman
Tamás Herman
2023-06-13
Rendkívül kreatív és pontosan tudja, hogy mit akar a megrendelő. Egy olyan grafikusról beszélünk akit inspirál a munkája és a tökéletesre törekszik, mert fontos számára az ügyfél elégedettsége. Illetőleg nagyon türelmes és tartja a megbeszélt határidőket.
Mátyás Dombai
Mátyás Dombai
2023-03-23
Rettentő gyors és korrekt szolgáltató. A mai világban ritkán találkozik az ember ilyen szolgáltatóval. Dolgozik éjjel-nappal. Este 8-kor beszéltem vele, reggelre már meg is csinálta amit kértem. Annyira elégedett voltam azonnal kértem még egy szolgáltatást tőle. Árai korrektek, gyorsasága utolérhetetlen. Nem akarom túlzásba vinni a fényezését, de sajnos tényleg ritka az ő mentalitása, hozzáállása, szakmai tudása, gyorsasága. Sokan példát vehetnének róla! Így tovább. Gratulálok. Mindenkinek őt ajánlom ha ilyen szolgáltatásra van szüksége!
Bódi Bianka
Bódi Bianka
2023-03-15
Egyszerűen zseniális! Fantasztikus elképzelése van, bárkinek szívből ajánlom a munkásságát, hozzáállását!
Nóra Váradi
Nóra Váradi
2023-03-14
Tomi egy vègtelen rugalmas, gyors, ügyes grafikus. Minden körülmènyeskedèsünket jól tolerálta ès mindent a megbeszèlt időben teljesített is. Precìz, pontos, rugalmas, ajánlom őt mindenkinek, aki grafikust keres, egy álom vele dolgozni. Köszönjük Tomi a munkád ès a türelmed, korrektsèged ès mindent is! Nem lehetek elèg hálás neked, hogy megmentettèl. :)
Márk Fecske
Márk Fecske
2023-02-03
Határidőn belül pontos, precíz ,megbízható és barátságos. Könnyen összetudtunk dolgozni. Merem ajánlani!
Gábor Tar
Gábor Tar
2022-11-28
Nagyon korrekt srác aki nagyon szép munkát végzett, nagyon korrekt áron. Ha újra szükségem lesz grafikusra, biztosan Hozzá fordulok. Csak ajánlani tudom!

Építsünk brandet.

Contact Form Demo (#3)

+3670 9070810

info@tamaskasza.com

Scroll to Top