kt_logo-01

Hogyan épül fel az arculatod, ha velem dolgozol együtt?

Bevezetés.

Először is, ha én egy arculat tervezésén dolgozom, akkor egy kicsit szeretek megismerkedni veled, hogy valóban egy hullámhosszon vagyunk e, ez a hosszútávú együttműködést nagyban segíti.

Brief.

Nem elegendő szép logókat rajzolgatni, stratégiára kell ezt is felépíteni, hisz enélkül maximum a trendet tudjuk követni, ami hosszú távon nem kifizetődő senkinek sem.

Sokaknak elképzelésük sincs mit szeretnének, ha mégis van elképzelésük szöges ellentétje annak, amit valójában szeretnének elérni hosszútávon, így a brief megírása minden projektél nélkülözhetetlen.
A brief egy térkép nekem, hogy pontosan azok a célok valósuljanak meg, amit szeretnél.
Kezdetben egy kérdéssort küldök neked, melyet értelemszerűen kell kitölteni.
Ennek az űrlapnak a tartalma kitér a versenytársaidra, a céged profiljára, a jövendőbeli ügyfeleid profiljára is, a végén pedig egy kifejtőssel zárul, mik a kerülendő dolgok, amit semmiképp nem szeretnél.

Összegezve itt fontos feladatod, hogy pontos információkkal szolgálj nekem, hiszen ez az alapja mindennek.

Moodboard.

Második fázisban ezek az információk feldolgozását követően hangulattáblát készítek számodra, hogy behatároljuk, milyen irányba is menjünk el. A részemről kutatásokat végzek az adott információk alapján, hogy teljesen a cégedre legyen optimalizálva minden.

Vázlat/Szerkesztés.

Következő lépésként megkezdem a vázlatolást, ahol 3 különböző logót készítek el fekete fehérben, ebből egy nagy valószínűséggel a Te igényeidet fogja kielégíteni a másik kettő pedig a célközönségednek szól. Ezen a ponton három módosítási kör áll rendelkezésünkre, hogy tökéletesre csiszoljuk a logódat. Miért három vázlatot készítek csupán? Képzeld el, ha 6 különböző logót mutatnék be, nem tudnál egyszerűen döntést hozni. Ennek a prezentálására jobb személyesen időt szánni, hiszen gördülékenyebben, érthetőbben a tudtodra tudom adni, hogy mi miért készült.

Miután megbeszéltük a változtatásokat, elkészítem fekete-fehérben a végleges logódat, és ezt követően kerülnek elő a színek. A színeknek szintén nagy szerepe van, ezért kellő hozzáértéssel kell megválasztani őket, hogy teljesüljenek a briefben összefoglaltak. Ezen a ponton tehát az egész arculatod színei meghatározásra kerülnek, ezeket a színeket alkalmazzuk a többi elemnél is.

Látványterveket készítek számodra, hogy prezentáljam hogyan is fog mutatni különböző felületeken, tárgyakon. Amennyiben elégedett vagy a végeredménnyel mehetünk is tovább.

Most már van egy erős alapunk amire tudjuk tovább építeni az arculatodat, itt az esetek többségében névjegykártya, szórólap, ár lista, cégtábla, roll up kerül szóba.

A példaképp a névjegykártya elkészítésénél a folyamat a következő: készítek neked kettő három tervet, amiből választhatsz, esetleg variálhatsz is. Itt már látjuk hogyan működik a logód. Nyomdai eljárásokat javaslok, amivel egyedivé tehető. Ma már szinte csak a pénztárcánk szabhat ennek is határokat. Fontos lépés ez is, hiszen a jövendőbeli ügyfelednek a kezébe adod, amiről ő már le tudja szűrni, hogy milyen minőségben is dolgozol.

Nagy arculat esetében egy arculati kézikönyvet is készítek számodra, hogyan és miként kell alkalmazni az arculatod elemeit, hogy megfelelően működjön a jövőben.

Átadás.

Ahogy megvagyunk a tervezéssel minden anyagot digitálisan átadok, különböző indokolt formátumokban. Ezt követően ezek a Te személyes tulajdonodat képzik.

Tetszett a bejegyzés? Oszd meg másokkal is.

5/5

Új.

Hamarosan bevezetésre kerül az ajánló program, amivel kedvező lehetőségekre tehetsz szert!

Neked van már arculatod?

Vedd fel velem a kapcsolatot és hozzuk ki a cégedből a legtöbbet!

Zoltan Buza
Zoltan Buza
2024-03-07
Gábor Dóczi
Gábor Dóczi
2024-03-06
Renáta Gárdián
Renáta Gárdián
2023-07-29
János Szőllősi
János Szőllősi
2023-07-29
Nagyon segítőkész és profi munkát adott ki a kezéből! Bátran ajánlom mindenkinek!
Tamás Herman
Tamás Herman
2023-06-13
Rendkívül kreatív és pontosan tudja, hogy mit akar a megrendelő. Egy olyan grafikusról beszélünk akit inspirál a munkája és a tökéletesre törekszik, mert fontos számára az ügyfél elégedettsége. Illetőleg nagyon türelmes és tartja a megbeszélt határidőket.
Mátyás Dombai
Mátyás Dombai
2023-03-23
Rettentő gyors és korrekt szolgáltató. A mai világban ritkán találkozik az ember ilyen szolgáltatóval. Dolgozik éjjel-nappal. Este 8-kor beszéltem vele, reggelre már meg is csinálta amit kértem. Annyira elégedett voltam azonnal kértem még egy szolgáltatást tőle. Árai korrektek, gyorsasága utolérhetetlen. Nem akarom túlzásba vinni a fényezését, de sajnos tényleg ritka az ő mentalitása, hozzáállása, szakmai tudása, gyorsasága. Sokan példát vehetnének róla! Így tovább. Gratulálok. Mindenkinek őt ajánlom ha ilyen szolgáltatásra van szüksége!
Bódi Bianka
Bódi Bianka
2023-03-15
Egyszerűen zseniális! Fantasztikus elképzelése van, bárkinek szívből ajánlom a munkásságát, hozzáállását!
Nóra Váradi
Nóra Váradi
2023-03-14
Tomi egy vègtelen rugalmas, gyors, ügyes grafikus. Minden körülmènyeskedèsünket jól tolerálta ès mindent a megbeszèlt időben teljesített is. Precìz, pontos, rugalmas, ajánlom őt mindenkinek, aki grafikust keres, egy álom vele dolgozni. Köszönjük Tomi a munkád ès a türelmed, korrektsèged ès mindent is! Nem lehetek elèg hálás neked, hogy megmentettèl. :)
Márk Fecske
Márk Fecske
2023-02-03
Határidőn belül pontos, precíz ,megbízható és barátságos. Könnyen összetudtunk dolgozni. Merem ajánlani!
Gábor Tar
Gábor Tar
2022-11-28
Nagyon korrekt srác aki nagyon szép munkát végzett, nagyon korrekt áron. Ha újra szükségem lesz grafikusra, biztosan Hozzá fordulok. Csak ajánlani tudom!

Építsünk brandet.

Contact Form Demo (#3)

+3670 9070810

info@tamaskasza.com

Scroll to Top