kt_logo-01

Miért kell posztolnom?

Bevezetés.

Először is azzal kezdeném, hogy hogyan is jött az ötlet, hogy erről írjak nektek. Rengeteg időt töltök az utcán és lesem a különböző ingereket, amiket kapok, gondolok itt egy-egy szalonnak a kirakatára, egy autó felmatricázására, hirdetésekre, amik szembejönnek velem. 
Sok esetben arra vagyok figyelmes, hogy nem értem mit is szeretne kommunikálni egy cég, például azzal, hogy hasonlít a logójuk, hiszen ezzel nem éppen azt mutatják, hogy ők másak, jobbak, különlegesebbek, professzionálisabbak.

Az én elgondolásom szerint, ha valami egyszerűbb, letisztultabb lenne, az nem probléma, hiszen  a lényeg kizárólagosan, hogy kitűnjél a tömegből, nem pedig  hogy
– neki is van a logójában kis virág, akkor nekem is legyen, így tudják majd azonosítani, hogy én is ilyen tevékenységi körben mozgok.

Ez rossz, hidd el!
Nos, ezért is jött az ötlet, hogy írjak egy rövidke bejegyzést a fejlődés fontosságáról.

Fejlődés.

Egy vállalkozás életében fontos a fejlődésre is koncentrálni, jobban mint gondolnád. 
– Rendben, de miért is fontos ez?
Többek között nyílvánvalóan vannak versenytársaid, akik ezzel már tisztában vannak és mindent meg is tesznek azért, hogy sikeresek maradjanak. Aki ezt nem tudja, nem is lesz versenytársad. 

Bevétel.

Minden cég az ügyfeleiből tartja fent magát, ezért, ha nincs ügyfél, nincs bevétel, tehát ha nem lesz bevételed, akkor nem tudsz fejlődni, a számláidat befizetni és a saját egzisztenciádat kiszolgálni. Következtetés, hogy Neked minden nap azon kell lenned, hogy ügyfeleket szerezz, akiket 10/10-es szolgáltatással látsz el.
– Oké, rendben. Mostmár értem, hogy fontos a fejlődésre is koncentrálni, mert lehúzhatom a rolót másképp.
Hogyan is kezdjem el?

Online/Offline.

Koncentrálnod kell az online és az offline területekre is, hiszen az a sikeresebb a mai világban, aki nagyobbat tud kiabálni. Lehetsz kőműves, villanyszerelő, műkörmös, fodrász, ez minden szolgáltatásra igaz. 
Hidd el, nem elég egy előtte-utána képet kiraknod, hogy jól van, megmutattam, hogy szoktam dolgozni is. 
Ez mind szép és jó, nem mondom, hogy nincs erre szükség, de ez csupán egy kis referencia. 
Egy portfólió nem elegendő ahhoz, hogy elnyerd a bizalmukat az embereknek, kíváncsiak a mögöttes tudásra.
Mivel vagy Te jobb, mint a másik szakember? Miért Téged fognak választani?

Weboldalad van már?

Közösségi médiában osztassz meg tippeket?

Ügyfél visszajelzéseket fontosnak tartod?

Ezekre a dolgokra is fókuszálj, ha fejlődni szeretnél!

Segítség.

– Rendben, mostmár tudatosult bennem, hogy van némi teendőm azért, hogy előrébb jussak, de ez a fickó miben is tud segíteni Nekem?

Nekem a legfontosabb, hogy vizuális kommunikációval kitűnjél a versenytársaid közül és sikeres legyél abban, amit csinálsz. Ehhez vagyok én segítségedre, hogy az arculatodat rendbe rakjam, tartalmaidat elkészítsem professzionálisan, Rád optimalizálva.

Meglátja a leendő ügyfeled a névjegykártyádat, az ütős posztokat a Facebookon, az egységes arculatodat, legyen Neki egyértelmű, hogy, ha téged választ 10/10-es szolgáltatást fog kapni tőled. 
Persze ehhez, szükséges minőségi szolgáltatást is adni.

Tetszett a bejegyzés? Oszd meg másokkal is.

5/5

Új.

Hamarosan bevezetésre kerül az ajánló program, amivel kedvező lehetőségekre tehetsz szert!

Te szeretnél fejlődni?

Vedd fel velem a kapcsolatot és hozzuk ki a legtöbbet a céged arculatából!

Zoltan Buza
Zoltan Buza
2024-03-07
Gábor Dóczi
Gábor Dóczi
2024-03-06
Renáta Gárdián
Renáta Gárdián
2023-07-29
János Szőllősi
János Szőllősi
2023-07-29
Nagyon segítőkész és profi munkát adott ki a kezéből! Bátran ajánlom mindenkinek!
Tamás Herman
Tamás Herman
2023-06-13
Rendkívül kreatív és pontosan tudja, hogy mit akar a megrendelő. Egy olyan grafikusról beszélünk akit inspirál a munkája és a tökéletesre törekszik, mert fontos számára az ügyfél elégedettsége. Illetőleg nagyon türelmes és tartja a megbeszélt határidőket.
Mátyás Dombai
Mátyás Dombai
2023-03-23
Rettentő gyors és korrekt szolgáltató. A mai világban ritkán találkozik az ember ilyen szolgáltatóval. Dolgozik éjjel-nappal. Este 8-kor beszéltem vele, reggelre már meg is csinálta amit kértem. Annyira elégedett voltam azonnal kértem még egy szolgáltatást tőle. Árai korrektek, gyorsasága utolérhetetlen. Nem akarom túlzásba vinni a fényezését, de sajnos tényleg ritka az ő mentalitása, hozzáállása, szakmai tudása, gyorsasága. Sokan példát vehetnének róla! Így tovább. Gratulálok. Mindenkinek őt ajánlom ha ilyen szolgáltatásra van szüksége!
Bódi Bianka
Bódi Bianka
2023-03-15
Egyszerűen zseniális! Fantasztikus elképzelése van, bárkinek szívből ajánlom a munkásságát, hozzáállását!
Nóra Váradi
Nóra Váradi
2023-03-14
Tomi egy vègtelen rugalmas, gyors, ügyes grafikus. Minden körülmènyeskedèsünket jól tolerálta ès mindent a megbeszèlt időben teljesített is. Precìz, pontos, rugalmas, ajánlom őt mindenkinek, aki grafikust keres, egy álom vele dolgozni. Köszönjük Tomi a munkád ès a türelmed, korrektsèged ès mindent is! Nem lehetek elèg hálás neked, hogy megmentettèl. :)
Márk Fecske
Márk Fecske
2023-02-03
Határidőn belül pontos, precíz ,megbízható és barátságos. Könnyen összetudtunk dolgozni. Merem ajánlani!
Gábor Tar
Gábor Tar
2022-11-28
Nagyon korrekt srác aki nagyon szép munkát végzett, nagyon korrekt áron. Ha újra szükségem lesz grafikusra, biztosan Hozzá fordulok. Csak ajánlani tudom!

Építsünk brandet.

Contact Form Demo (#3)

+3670 9070810

info@tamaskasza.com

Scroll to Top